Remont alatnih strojeva Franjo Šoić

RAS | Remont alatnih strojeva | Pregled usluga

Remont alatnih strojeva

Remont alatnih strojeva

Tijekom dugogodišnjeg korištenja alatnih strojeva, dijelovi alatnih strojeva skloni su trošenju. Na takvim se strojevima u procesu proizvodnje gubi preciznost i pouzdanost i često se pojavljuju greške na proizvodu. Remont alatnih strojeva donosi mnoge pogodnosti, kao što su poboljšanje preciznosti i pouzdanosti. Remontom se stariji alatni strojevi, dovode se na tehnološku razinu potpuno novih strojeva. Takav potpuni remont Vašeg stroja možete napraviti kod nas.

pogledaj više
Glodanje

Glodanje

Glodanje je postupak obrade skidanjem čestice kod kojeg alat obavlja glavno gibanje. Posmično gibanje je uvijek pod nekim kutom u odnosu na os rotacije alata i obavlja ga ili obradak ili alat. Nudimo Vam izradu strojnih dijelova, zupčanika, lančanika, naprava, kalupa i alata za gumu, plastiku. Na univerzalnim glodalicama, imamo mogućnost obrade sljedećih dimenzija:
350mm x 800mm

pogledaj više
Remont pumpi

Remont pumpi

Vršimo uslugu kompletnog remonta pumpi.

Remont CNC strojeva

Remont CNC strojeva

Dugogodišnjim korištenjem CNC alatnih strojeva, dijelovi alatnih strojeva i elektronički sklopovi skloni su trošenju. Na takvim se strojevima u procesu proizvodnje gubi pouzdanost i često se pojavljuju greške na proizvodu. Remont CNC alatnih strojeva donosi mnoge pogodnosti, između ostalog poboljšanje preciznosti i pouzdanosti. Remontom se stariji alatni strojevi, dovode se na tehnološku razinu potpuno novih strojeva. Takav potpuni remont Vašeg CNC stroja možete napraviti kod nas.

pogledaj više
Kružno i plansko brušenje

Brušenje

Brušenje je proizvodni postupak obrade odvajanjem čestica koji skida promjenjiv presjek strugotine. Fino brušenje postiže stupanj hrapavosti N3 – N5 i tolerancije u razredu IT5 – IT6. Nudimo usluge kružnog i planskog brušenja, sljedećih dimenzija:
Kružno:
fi 360 x 1950 mm.
Plansko:
250 mm x 5000 mm.


pogledaj više
Tokarenje

Tokarenje

Tokarenjem se postižu obrade u kvaliteti N4 do N12. Nudimo vam uzdužno i vertikalno tokarenje. Izrađujemo osovine, alate, kalupe, razne strojne i ostale dijelove prema vašem zahtjevu do promjera 480 mm i dužine 2000 mm.

Možete nam dostaviti nacrt ili uzorak koji će naši stručni djelatnici obraditi i izraditi svu potrebnu dokumentaciju za izradu.pogledaj više
Remont reduktora

Remont reduktora

Vršimo uslugu kompletnog remonta reduktora, zupčastih i pužnih.